Händelserik ritt

Jag skulle på kurs igår kväll med jobbet så jag fick smita hem i mellan och ta hand om alla djuren eftersom jag skulle vara hemma så sent.
Jag var så effektiv så jag insåg att jag faktiskt skulle hinna med en ridtur i den strålande värdet. Vi var ute ca 1 timme. Framåtbjudningen blir bara bättre och bättre vilket är så himla kul.
Vi travade ganska mycket och han sökte sig väldigt fint och stadigt neråt så fort jag bad om det.
 
Under vårt äventyr vi träffa en jätte konstig fyrhjuling som kastade vedträn runt sig, vilket var jätte skumt tyckte Blåsan. Han funderade länge på om han skulle fly för livet eller gå fram och titta vad det var för monster. Efter en stunds övertalande så gick han förbi, men han var skeptisk. Den kunde ju anfalla. Det som vart super i den här situationen var att gubben som körde fyrhjulingen var väldigt soical och pratade gärna. Vilket gjorde att Blåsan fick chans att koppla av. Till slut stod han och sov.
 
När vi nästan var hemma så gick vi omkull på isen, det var en isfkläck som varken jag eller han såg och han var inte broddad eftersom det är barmark överallt. Allt gick bra, han gick aldrig omkull så pass så att jag ramlade av utan han snubbla omkull och reste sig lika fort igen.
Dock hoppade jag av och kolla så han inte hade blod överallt. Inte en skråma! Vi gick en bit, sen hoppade jag upp och red hem sista biten.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback